Hotel Arboretto Online Management

Hotel Arboretto Website bouw

ROImedia maakt een website voor Hotel Arboretto met zeer hoge rankings in Google

Het Spaanstalige hotel Arboretto is in 2008 gebouwd en had een goede website nodig om een klantenbase op te bouwen. Er was een zeer beperkt budget om nieuwe klanten te werven, vandaar dat het grootste deel van de nieuwe klanten organisch via Google een kamer bij Hotel Arboretto zou moeten reserveren.

In plaats van een webshop ontwikkel traject is dit project aangevat als SEO-project. Na uitgebreide analyse wat de belangrijkste zoekwoorden zijn, is de website van Hotel Arboretto in HTML opgebouwd. Hierbij is SEO-functionaliteit boven grafische vormgeving verheven. Alle pagina's van Hotel Arboretto zijn geoptimaliseerd op een bepaald zoekwoord of zoekstring. ROImedia ondehoudt de website nog steeds, waarbij aanpassingen worden gedaan wanneer bijvoorbeeld het algoritme van Google verandert.

De website van Hotel Arboretto is zeer succesvol gebleken met top-3 noteringen in Google op generieke zoekstrings zoals hotel campestre villavicencio, cabañas villavicencio en hotel villavicencio. Het bezoek van de website komt voor 90% organisch vanuit Google en circa 75% van de reserveringen zijn nieuwe klanten vanuit SEO. Mariela Arenas, eigenares van Hotel Arboretto: "ROImedia heeft ons enorm geholpen met de website van ons hotel. Dit bedrijf weet precies hoe je een site kan opzetten met uitstekende resultaten in Google. Op belangrijke zoekwoorden staan we bij de eerste drie resultaten. Niet voor niets krijgen we veel bezoek op onze website. Zonder ROImedia hadden we nu niet zo'n bezetting in ons hotel gehad."

PostNL online project management
MS Mode E-commerce Consultancy
Gemeente Den Haag Interim Online Manager
CardCases.eu E-commerce
IndeShop E-Commerce
ROImedia Concepts BV
De Giesel 5
6081 PG Haelen
T. 010 820 17 72

www.roimedia.nl © 2008-2018