CardCases.eu E-Commerce Management

Gemeente Den Haag Interim Online Manager

ROImedia E-Commerce BV start nieuwe webshop naast IndeShop

In 2014 heeft ROImedia E-Commerce BV een 100% aandeel genomen in winkelboulevard IndeShop. IndeShop is voornamelijk vrouwelijk qua propositie terwijl veel producten in de winkelboulevard juist voor mannen bedoeld zijn. Dat is goed wanneer vrouwen op zoek zijn naar een mannenkado, maar mannen kunnen zich minder aangesproken voelen door de webshop. Daarom is er een mannelijke variant van IndeShop geopend: CardCases.eu. Deze site richt zich op de gehele Europese markt en heeft nagenoeg hetzelfde assortiment als CreditcardhouderIndeShop.nl.

ROImedia houdt zich bezig met het totale e-commerce pallet. In eerste instantie heeft ROImedia de webshop gebouwd in Magento. Vervolgens wordt er dagelijks gewerkt aan het online marketing deel zoals SEO, SEA, affiliate marketing, e-mail marketing en social marketing. Daarnaast is de conversie een belangrijk speerpunt van de webshop. De webshop wordt continu geoptimaliseerd om de conversie te verhogen. Tenslotte is de gemiddelde orderwaarde een KPI wat continu aandacht heeft.

Het doel is om van CardCases een top-3 speler te maken in de Europese markt. Daarbij wordt primair gekeken naar het productaanbod maar ook naar talen en andere aspecten om meer doelgroepen te bereiken.

PostNL online project management
MS Mode E-commerce Consultancy
Gemeente Den Haag Interim Online Manager
CardCases.eu E-commerce
IndeShop E-Commerce
ROImedia Concepts BV
De Giesel 5
6081 PG Haelen
T. 010 820 17 72

www.roimedia.nl © 2008-2018