IndeShop E-Commerce Management

IndeShop E-Commerce Management

ROImedia neemt 100% aandeel in IndeShop

Om klanten te adviseren over e-commerce, zal je zelf ook de pijn van de online retailer moeten kunnen voelen. Vanuit dat perspectief heeft ROImedia de online winkelboulevard IndeShop overgenomen. Zo is ROImedia dagelijks bezig met e-commerce en kunnen learnings vanuit IndeShop ook direct worden toegepast bij klanten.

IndeShop is in 2009 gelanceerd en is een winkelboulevard met een breed assortiment in mode accessoires. Er wordt altijd gekozen voor originele, trendy merken. Kwaliteit staat voorop en dat moet je in alles uitstralen. In de Nederlandse markt kent IndeShop zeven winkels: CreditcardhouderIndeShop.nl, EcotassenIndeShop.nl, HorlogesIndeShop.nl, OutletIndeShop.nl, OverboardIndeShop.nl, VahoIndeShop.nl en DoshIndeShop.nl. Ook in andere Europese landen kent IndeShop gelijknamige winkels: Kaarthouder.be, Porte-cartes.fr, CardholderShop.co.uk, KartenetuiShop.de, Kartenetuis.at en Cardholders.ch.

Service staat voorop bij IndeShop. Producten die vandaag worden besteld, worden de volgende dag bezorgd. De levering van producten is gratis. En indien een product niet bevalt dan kan de klant deze zo retourneren en krijgt zonder problemen zijn geld terug, of een product dat wel bevalt. De telefonische klantenservice is op kantoortijden bereikbaar om vragen te beantwoorden en e-mails met vragen worden binnen een dag beantwoord.

IndeShop wordt uitgebreid met nog meer producten, ook op basis van dropshipment. Bovendien zullen alle webwinkels uitgebreid worden naar de andere Europese landen.

PostNL online project management
MS Mode E-commerce Consultancy
Gemeente Den Haag Interim Online Manager
CardCases.eu E-commerce
IndeShop E-Commerce
ROImedia Concepts BV
De Giesel 5
6081 PG Haelen
T. 010 820 17 72

www.roimedia.nl © 2008-2018