MS Mode E-commerce Consultancy

MS Mode E-commerce Consultancy

ROImedia adviseert MS Mode hoe meer bezoek en meer omzet te genereren online

MS Mode heeft begin 2009 een webshop gelanceerd in Nederland, Frankrijk, Duitsland en België. De verkopen waren aanzienlijk, maar niet zo hoog als de business cases hadden voorspeld. Vandaar dat MS Mode op zoek was naar een partij die hulp kan bieden om een boost te geven aan de online verkopen.

ROImedia is eind 2011 gestart met het optimaliseren van het Google AdWords programma van MS Mode. Vervolgens zijn er nieuwe e-mail marketing programma's opgestart waarbij klanten benaderd worden naar aanleiding van hun gedrag. Vervolgens is een affiliate marketing programma opgezet bij Zanox en TradeDoubler om meer sales te genereren. ROImedia heeft de business requirements opgesteld voor de nieuwe webshop die in het eerste kwartaal van 2013 is gelanceerd. Tenslotte heeft ROImedia een aanzienlijke bijdrage geleverd aan het maken van de online business plannen.

In 2012 is de omzet van ROImedia met 60% gestegen ten opzichte van het jaar ervoor, voornamelijk door groei in bezoek, maar ook door een gestegen conversie, een hogere orderwaarde en minder retouren. Er is aangetoond dat er meer budget gealloceerd kan worden en dat de e-commerce organisatie van MS Mode uitgebreid kan worden. Tenslotte is er een nieuwe webshop gerealiseerd waarmee MS Mode de volgende stap kan zetten. Bea van Halteren, E-commerce Manager bij MS Mode: "ROImedia heeft veel ervaring op het gebied van online marketing en e-commerce. Al snel was duidelijk wat de verbeterpunten bij ons waren. Daarna heeft ROImedia snel doorgepakt en onze online verkopen op een hoger plan gebracht."

PostNL online project management
MS Mode E-commerce Consultancy
Gemeente Den Haag Interim Online Manager
CardCases.eu E-commerce
IndeShop E-Commerce
ROImedia Concepts BV
De Giesel 5
6081 PG Haelen
T. 010 820 17 72

www.roimedia.nl © 2008-2018