Over ROImedia

Het Rotterdamse ROImedia is in 2008 opgericht. ROImedia adviseert organisaties op het gebied van internet, e-commerce en online marketing. De adviezen richten zich met name op de return on investment (ROI). Hoe zorgt u ervoor dat uw online resultaten verbeteren?

De visie van ROImedia is dat de oplossing meestal niet ligt in het opnieuw bouwen van een nieuw platform, maar juist in het (continu) optimaliseren van (kleine) delen van de e-business funnel. Verbeter de resultaten van elk onderdeel met enkele procenten, dan wordt u onder de streep nog verrast door het eindresultaat.

ROImedia is opgericht door John Rotgers. John Rotgers heeft 15 jaar ervaring op het gebied van marketing en communicatie en 10 jaar op het gebied van internet, online marketing en e-commerce. John Rotgers heeft meerdere internet gerelateerde projecten uitgevoerd en geleid bij verschillende organisaties. Daarnaast heeft ROImedia een groot netwerk van internet specialisten die u kunnen ondersteunen bij uiteenlopende internet projecten.

Wilt u weten wat ROImedia voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via info@roimedia.nl.

Onze Klantcases

MS Mode

ROImedia ePerformance Experts

PostNL

ROImedia E-Performance Experts

Brickadoo

ROImedia E-performance Expert
PostNL website ontwikkeling
MS Mode Online Marketing
Gemeente Den Haag Interim Online Manager
CardCases.eu E-commerce
IndeShop E-Commerce
ROImedia Concepts BV
De Giesel 5
6081 PG Haelen
T. 010 820 17 72

www.roimedia.nl © 2008-2018