Zoekmachine Optimalisatie

Wie wil er niet beter gevonden worden in de zoekmachines? De positionering kan altijd beter, maar er zijn vele organisaties die online nauwelijks te vinden zijn. Zoekmachine Optimalisatie (ofwel SEO) is iets wat in dit geval niet is meegenomen tijdens de bouw van de website.

De vindbaarheid is 1, maar op welke zoekwoorden is nog veel belangrijker. Als u alleen gevonden wordt op uw naam dan schiet u daar relatief weinig mee op. U bereikt dan alleen bestaande klanten of klanten die elders van u hebben gehoord. Het gaat juist om het aantrekken van nieuwe klanten via meer generieke zoekwoorden. Anders blijft uw bezoek op een laag niveau steken.

In Google hoger eindigen? Dat kan! Op korte termijn kunt u al met enkele kleine aanpassingen een flinke verbetering zien. Daarnaast kunt u met enkele technische ingrepen binnen enkele maanden met meerdere zoekwoorden in de top-10 van Google ranken. Als u Zoekmachine Optimalisatie omarmt en u er zich wekelijks mee bezig houdt, dan kunt u op meerdere zoekwoorden in de top-5 ranken.

Wilt u weten wat ROImedia voor u kan betekenen op het gebied van Zoekmachine Optimalisatie? Neem dan contact met ons op via info@roimedia.nl.

Onze SEO Projecten

MS Mode SEO Traject

ROImedia SEO Specialisten

PostNL SEO Inrichting site

ROImedia Search Engine Optimization

Arboretto SEO Optimalisatie

ROImedia SEO Experts
PostNL SEO Inrichting site
MS Mode SEO Optimalisatie webshop
Gemeente Den Haag Interim Online Manager
CardCases.eu E-commerce
IndeShop E-Commerce
ROImedia Concepts BV
De Giesel 5
6081 PG Haelen
T. 010 820 17 72

www.roimedia.nl © 2008-2018